Code:
#10358
Price:
€1.000
Area:
100sq.m.
Floor:
N2
Elevator:
Yes
Bedrooms:
2
Bathrooms:
1
WC:
Heating type:
Autonomous
Heating medium:
Natural gas
Year Built:
1978
Year Renovated:
2025
Frames:
Aluminium
Furnishings:
Partial
Energy class:
F
ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, Καλαμαριά - Αρετσού, Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο, διαμέρισμα, πρόσοψης 100τ.μ. Πρόκειται για ένα πολυτελές, γωνιακό, διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 2ο όροφο της οικοδομής και διαθέτει ασανσέρ. Το ακίνητο είναι βαμμένο και αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για οικογένειες και εργαζόμενους. Κατασκευάστηκε το 1978, ενώ ανακαινίστηκε το 2025.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, σαλοκουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και 1 μπάνιο. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η θωρακισμένη πόρτα και η δομημένη καλωδίωση.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Στα μπαλκόνια του υπάρχουν και τέντες. Τα δάπεδα είναι από πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η μερική επίπλωση.
Διαθέτει ενδοδαπέδια ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο. Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα μέσα από το σαλόνι.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου και παραλία.
Τιμή ενοικίασης: 1000€/μήνα. Μέσα μηνιαία κοινόχρηστα: 30€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 10358
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας politia.gr.
Politia Properties Real Estate
Μάρκου Μπότσαρη 79, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
politia.gr
info@politia.gr
Τηλέφωνο: 2310251001
Κινητό: 6979499201
Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Location:
Kalamaria - Aretsou
Address:
Καλαμαριά 551 32, Ελλάδα
Copyright © 2025, built with by aBroker.